در این روش میخها در فاصلههای نزدیک به هم درون گمانهها قرار گرفته و در نهایت با استفاده از دوغاب سیمان، داخل آنها پر خواهد شد تا هم مانع خوردگی میلگرد شده و هم انتقال نیرو بین خاک و میلگرد بهتر انجام شود.
با این حال، روش نیلینگ خاک نیز مانند تمام روشهای دیگر دارای معایب منحصر به خود میباشد:
از مهمترین مزایای این روش می توان با حذف و یا به حداقل رساندن سطوح قالب بندی و حذف یا کاهش مهار های موقت اشاره نمود.
در جاهایی که تراز آبهای زیرزمینی بالا بوده، احتمال بالا آمدن آنها و یا امکان ورود آب به خاک از هر طریقی مثل برف و باران وجود داشته باشد، پیش از مش گذاری و اجرای شاتکریت نیاز به تعبیه سیستم زهکشی توسط نوارهای زهکش یا زهکشهای لولهای عمقی است.
بعد از تزریق دوغاب و نصب زهکشها در این مرحله یک روکش موقت شامل نصب شاتکریت، مهره ششگوش، پلیت باربر و واشر اجرا میشود.
در نهایت، توسعه و ارتقاء دانش فنی و مهارت اجرایی در این زمینه، به بهبود عملکرد و کاهش مخاطرات احتمالی این روش منجر خواهد شد.
یه سوال داشتم از خدممتون . برای مدل کردن در نرم افزار پلکسیس اتصال نیل ها به دیواره بتنی رو میتونیم گیردار فرض کنیم یا خیر؟
پیش از اجرا حتما آزمایشهای مربوط به نوع خاک، ظرفیت باربری و لایهبندی محل، توسط گمانهزنی انجام گیرد.
محصولات پرفروشکارخانههامقالاتفولادینو در یک نگاهجداول وزنی
خاک بتواند بدون نیاز به سازه نگهبان، به مدت یک تا دو روز، با دیوارهای قائم یا نزدیک به قائم، به ارتفاع حدود یک تا دو متر پایدار باقی بماند.
هوای فشرده تولید شده توسط این دستگاه، از طریق شلنگهای هوا به دستگاههای پنوماتیک منتقل میگردد. حجم گاز تولید شده توسط کمپرسور به میزان حرکت رفت و برگشتی پیستون و جابجایی نیلینگ چیست آن وابسته است.
بله نیلینگ یک روش کامل است، اما در برخی سازه ها با توجه به شرایط میتوان از روش های تکمیلی مانند انکراژ و سایر روش های پایدارسازی گود استفاده کرد.
در حالت حدی مقاومت، زمانی که نیروها در سیستم بیشتر از مقاومت مجاز میشوند، گسیختگی رخ میدهد. در این حالت بسیار مهم است که سیستم قادر به مقاومت در برابر گسیختگیهای خارجی و داخلی، بهخصوص در دیواره گود باشد. این موضوع نیاز به محاسبات دقیق و انتخاب مواد مناسب جهت اجتناب از وقوع گسیختگی ناشی از تحمیل نیروهای اضافی دارد؛ بنابراین، در هنگام طراحی، تمام جوانب مقاومت در برابر گسیختگی بهدقت موردبررسی و ارزیابی قرار گرفته تا اطمینان از عملکرد بهینه و پایداری سیستم حاصل گردد.
از مهم ترین مزایا و علتهای استفاده از روش نیلینگ، میتوان به موارد زیر اشاره کرد: